My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Ready for your vacation: Ambela Give Away

Soms krijg je een mailtje waar je hart een beetje sneller van gaat slaan. En in dit geval kwam het mailtje van Angela. Ze vertelde mij over haar webwinkel en alle leuke dingen die zij met de hand maakt. Ik nam een kijkje en was meteen razend enthousiast. Stoere spullen met een retro touch. Ja, dat past wel bij mij. En helemaal blij werd ik toen Angela voorstelde dat ik een mooi setje mag weggeven!

Ambela

Angela is eigenaar van webshop Ambela. 'Toen mijn dochter naar groep 3 ging, vertelde ze me precies welke tas ze mee naar school wilde nemen. Leuk natuurlijk, maar waar ik ook zocht: zo'n tas bestond helaas niet', vertelt Angela over de start van haar winkel. 'Dus maakte ik zelf een tas voor haar en voor ik het wist ook voor al haar vriendinnetjes. De eerste tassen werden vervaardigd uit tafelzeil, maar dit bleek niet dik en stevig genoeg voor dagelijks gebruik. In mijn zoektocht naar nieuw stevig, maar wel praktisch materiaal stuitte ik op gecoat doek dat ook voor vrachtwagen wordt gebruikt. Een schot in de roos, want het is mooi om te zien, maar ook erg stoer.'

Ambela

'Alle producten die ik verkoop zijn kleurrijk en eigenzinnig. Dankzij het doek dat ik gebruik, zijn mijn tassen bijvoorbeeld erg praktisch. Wat ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Als er eens een pakje sap in lekt,  hoef je je dus niet druk te maken. Ik beleef ontzettend veel plezier aan het maken van de tassen en ik spring bijna een gat in de lucht als ik iemand in de stad met één van mijn tassen zie lopen.'

Sinds een jaar verkoopt Angela naast tassen en opbergmapjes ook haakwerk. 'Ik wilde zo graag leren haken en had nooit gedacht dat ik het zo snel onder de knie zou krijgen. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en daarom heb ik de collectie ook uitgebreid met gehaakte kussens en ander haakwerk. Ik ben dol op retro, folklore en kitsch. En dat is duidelijk aan mijn assortiment te zien.'

Ambela

Maar het allerleukste is dus wel dat ik een setje van Angela's mooie spulletjes weg mag geven: een telefoonhoesje, autopapierenmapje en sleutelhanger. Helemaal in retrostijl. Perfect om mee op vakantie te nemen, toch?

Ambela

Dus, wat moet je doen?
1. Neem een kijkje in Angela's webshop Ambela en laat me weten wat jij het leukste item vindt
2. Hop over naar Angela's Blog, volgen is niet verplicht maar wel gezellig
3. Vertel me wat jouw zomerplannen zijn, gewoon omdat het kan (opscheppen mag, graag zelfs)

Ambela

Deze Give Away is, op verzoek van Angela, alleen voor Nederlanders en Belgen!
Volgende week donderdag maak ik de winnaar van dit hele leuke setje bekend!

I'm sorry my dear non-Dutch followers! This sponsored Give Away is for Dutchies and Belgians only. But, don't cry. I am pretty sure that something fabulous will appear on this blog soon, that can also be won by you...

58 opmerkingen

  1. Ben ik de eerste, ik nam een kijkje op haar site, die Calimero tablethoes, heel mooi en pure nostalgie! Ik doe dus heel graag mee voor deze bovenstaande spullen, onze VW kever ('73) houdt wel van retro en ikke ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeps, onze zomerplannen, een weekje Nederland en dan nog vliegen naar de zon ;-) En rondtuffen met de VW auto ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super leuke dingen maakt ze en wat leuk dat jij een setje weg mag geven.
    Ik vind heel veel leuk van wat ik zie en kies als leukste voor het kindertasje met de ballerina.
    Straks zal ik haar blog eens goed bekijken.
    Wij gaan deze zomer niet op vakantie. We zijn net ruim een maand terug van 8 maanden zeilen naar en bij de Canarische Eilanden. Dat zou je ook wel een zomervakantie kunnen noemen :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Telefoonhoesje Addy is eentje van mijn favorieten uit de shop... maar er zijn inderdaad vele leuke dingen te vinden in haar shop!
    we gaan naar zee en dan nog een weekje thuis, en ook nog een verlengd weekend met vrienden en kids naar de zee. en met diezelfde bende gaan we in het najaar nog een weekendje Barcelona doen maar dan zonder kids!
    Ik doe graag mee
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hier doe ik heel graag aan mee!!!!
    Blog en webshop bekeken en helemaal verliefd op de after rain shopper! Ga direct kijken of ik nog ergens een paar centen kan vinden om hem aan te schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal verliefd op de After Rain Shopper, ik denk dat ik nog een tas nodig heb en dat deze het moet worden.
    Ben ook volger geworden van de blog en wil dus heel graag mee doen met deze give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke webshop is dat zeg. Met prachtige spulletjes. Mijn favoriet is de tablet hoes van calimero. Erg leuk!
    Deze zomer wil ik eens lekker aan mijzelf denken. Lekker de tijd nemen om in het zonnetje te zitten en wat vaker achter mijn naaimachine te kruipen. Wat meer me-time!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is leuk! Het leukste item vind ik de map met 'juf', dat ben ik tenslotte ;)
    Deze zomer gaan we met m'n zus, zwager en nichtje met een camper touren door Scandinavie! Zondag gaan we zitten voor de laatste voorbereidingen, we hebben er zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De webshop is schitterend. Het allerleukste item vind ik de granny-bag, want ik ben helemaal weg van granny-squares! Het is mijn favorietje. Maar ik vind al de rest eigenlijk ook schitterend mooi.
    Volger van haar blog ben ik ook geworden! Hoe meer blog-leesplezier, hoe liever.
    Mijn zomerplannen? Voornamelijk werken eigenlijk. :-( Na de werkuren en in de weekends veel genieten van het mooie weer (hopelijk) en veel hobby-en (lees: naaien en haken en ....). En in mijn weekje verlof veel genieten van mijn dochtertje die nu 8,5 maand is. Hier geen reisjes dit jaar maar genieten van de simpele dingen die me blij maken!
    Lieve groetjes, Isabelle
    sistersmade.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind die autopapierenmapjes suuuuperhandig! Moet ik niet meer grabbelen in mijn handschoenvakje bij controle en de politie zo geen maandverband ontdekt tussen mijn inschrijvingsbewijs en keuringsattest! Ik doe heel graag mee!
    Waar wij op vakantie gaan? Naar de "costa pelouza" zoals ze dat bij ons zeggeb: lekker thuis dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik doe heeeel graag mee! Ik vind de mappen het leukste van de shop, hoewel de tassen ook super zijn. Ik werk in het onderwijs, zo'n A4-map zie ik hele
    Aal zitten voor volgend schooljaar.
    Wat de reisplannen betreft, kan ik zo'n autopapierenmapje wel zitten want we gaan met de auto naar la douche France. Waar weten we nog niet, alle tips zijn welkom.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat fijn dankzij jou deze fijne shop te leren kennen! Ik ben gaan rondsnuisteren maar een keuze maken over wat het leukste is is echt onmogelijk! Het pakketje dat je weggeeft past naadloos bij onze roadtrip met ons nieuwe beetleke (opscheppen mocht hé ;-). In juli trekken we 10 dagen vanuit België naar het zuiden van Frankrijk. Ons beetleke is bruin dus kan het pakketje nog beter bij ons passen? Hihi ...

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke actie! Ik volg de blog van Ambela al een tijdje, superleuke dingen! De hoesjes voor autopapieren zijn zo veel leuk dan die saaie donkerblauwe van de garage....
    Over twee weken gaan we op vakantie, maar de bestemming is nog niet helemaal bekend. Eis nr.1 is zon en eis nr. 2 is een camping met zwembad voor zoonlief van bijna 2. Huidige voorkeur is Luxemburg, maar het kan ook Frankrijk worden. Eis nr.1 laat ons waarschijnlijk pas een dag of 2 voor vertrek bepalen waar we heen gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh....wat een geweldige shop...en dan moet ik ook nog kiezen...wat vind ik het leukst....dat mapje met die appels..of nee toch een schoudertas, blauw....oei...die tablethoes blauw met vogels is ook zoooooooo cute!
    En dat ik ook van retro houd, ,maakt de keus niet makkelijker.
    Ik kan je wel vertellen dat mijn vakantieplannen dit jaar uitgesteld zijn naar de nazomer, omdat heerlijk te gaan genieten van mijn favoriete stad, Barcelona...om te flaneren langs het strand en in de stad te genieten van feest en muziek tijdens la merce, een feest van door en met Catelanen, met ook een wijnfestival aan de Port, alsof je naar het Preuvenement in Maastricht gaat, maar dan met Spaanssprekende mensen aan de haven in de zon....hmmmm proef de wijn en de wind door mijn haar! Zonnig Groetje Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik val helemaal voor Ambela's tassen, vooral die met de Heidi-in-Tirollintjes!! En zomerplannen? We trekken met onze kroost naar de Ostsee en als de kinderen op kamp zijn knijpen Lief en ik er zeker en vast nog eens tussenuit voor een citytripje , want ons 2O-jarig samenzijn moet echt wel gevierd worden. Voor een chaoot als ik komt "organiseergerief" altijd wel van pas!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind "telefoonhoes Nelly" geweldig! Wat een leuk uiltje :)
    En de blog, daar ben ik al helemaal blij mee! Afgelopen weken jeuken mijn handen om DIY's uit te voeren. Dus elke creatieve blog erbij is welkom!
    En voor de zomer.. Ik hoop te kunnen studeren in Nijmegen, waar ik dan met mijn vriend zal samen wonen. Een hele stap dus! Dat wordt de zomer hopelijk verhuizen dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw! Kleurrijke spullen en een geweldige give-away! Gelijk volger geworden;-)
    Ik vind de kindertas met naam hé-lé-maal super! En wij gaan dit jaar voor het eerst naar Oostenrijk.....en voor het eerst met een ander gezin op vakantie. Dit jaar eens wat actiever en vast met de kinderen stenen zoeken, door de verrekijker loeren, wandelen, zwemmen en hopelijk genieten van een zonnetje;)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe graag mee want ik hou van de spulletjes van Ambela. Ik hou van de after rain shopper uit haar winkeltje. Maar dit aangeboden setje kan me ook zeer bekoren.
    Onze reisplannen zullen ons in Frankrijk brengen deze zomer, nl in de Camargue.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Alweer een unieke blog ontdekt, die retro-look is helemaal mijn ding! Dus je....ik doe HEEL graag mee voor de give-away!! Ik vind de harten-sleutelhangers TOPPIE. Vakantieplannen: Citytripke naar Bratislava met vriendinnen, nadien met ventje en de kids vrienden in Duitsland en Zwitserland gaan bezoeken. Stiekem droom ik nog van een uitstapje naar de zon in augustus :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik volg de blog van Ambela al een tijdje en steeds weer verbaast ze me met de allermooiste creaties!
    Eigenlijk vind ik al haar maaksels mooi....
    Haar tassen ter gelegenheid van koning/koninginnedag vond ik grappig ( en zeker het verhaaltje erbij!)
    Haar vorige give-away ( autopapierenhoesjes) deed mijn hartje sneller slaan....zeker de groen-oranje versie!
    De rain-shopper uit haar laatste blogpost is subliem!
    En deze give-away getuigt ook weer van haar ongelooflijk creatieve talent....
    Dus ja....ik doe zeker mee met deze give-away!!!

    En deze zomervakantie?
    Ik heb eigenlijk nog geen concrete plannen dit jaar ......veel daguitstappen al naargelang de weersvoorspellingen denk ik.....

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk dat we op zo'n manier haar blog en webshop leren kennen!
    Ik vind die automapjes geweldig en ook die raindrops tas en doe dus graag mee om zo'n automapje te winnen.
    Ben gelijk volger van haar blog geworden. Zulke leuke dingen!
    Gaan met 2 van de drie kinderen (1zit voor stage in Canada tm de zomervakantie) 5 dagen naar Rome.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. De kindertas Monkey vind ik wel leuk... maar ook de mandalakussens en de gehaakte onderzetters en pannenlappen. Ik ben zelf ook bezig met haken...
    Deze vakantie gaan we jammer genoeg niet op vakantie naar het buitenland... Te veel kosten aan het huis (wat ook nodig is natuurlijk)... maar het is niet omdat we niet naar het buitenland gaan dat we geen plezier gaan beleven... daguitstapjes in eigen land zijn ook leuk... en vakantie in eigen tuin... Misschien gaan we wel enkele dagen naar Parijs en/of Amsterdam... Wathever wat we ook gaan doen... plezier zullen we wel maken !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een leuke shop! Ik vind vooral die granny bag en retro schoudertas helemaal geweldig. En wat leuk dat ze ook op bestelling kan maken! Plannen voor de zomer? We gaan het huis verbouwen *zucht*. Dus vakantie zit er niet echt in... Groetjes en geniet wat een heerlijk zomers weekend. Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  24. De omslag doek vind ik een kunstwerk, de tassen zijn mooi, de kussens creatief maar de omslagdoek maakt het meeste indruk, wat een leuke manier weer om een weggever te doen, ik doe graag mee, volger bij Ambela ben ik al. bij jouw ook,
    Veel plezier ga ik beleven in mijn eigen tuin deze zomer, ik heb er zoveel hoekjes en plekjes gecreeerd, dat ik daar elke dag het vakantie gevoel heb!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik vind alle dingen wel leuk maar telefoonhoesje ricky en andere dingen in het blauw houden mijn voorkeur,
    Vakantie,tja misschien nog een last minute en anders maar dagjes weg,wil graag op wintersport!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik doe mee. Mijn hoes is aan vernieuwing toe. Ik vind haar gehaakte lente omslagdoek geweldig! Kleuren in mijn huis no way, maar in.mijn auto en aan mijn lichaam.... Een yes! Leuke blog. Thanks,esther. En van de zomer, helaas kuren en operatie... Ging ik maar op vakantie! Maar goed. Succes met deze leuke verloting. Fijn weekend. Groetjes paula

    BeantwoordenVerwijderen
  27. De site van Ambela volg ik al weer een tijdje, ze maakt geweldige vreaties keer op keer, ik sta iedere keer weer versteld van alle leuke spullen en hebben dingen vooral haha, de tassen, opbergmapjes, eigenlijk alles wel dat komt denk ik ook door de retro stijl die vind ik gewoon te gek.

    Vakantie... jazeker :) heerlijk 2 weken naar Italie even lekker bijtanken...

    Doe graag mee met de give away ga toch lekker een gokje wagen hihi

    Geniet van de voorpret :-)

    Lieve groetjes Alexandra

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik doe mee . Wat een ontdekking ! Nog liefhebbers van tiroler-kitsch ! Fantastisch ! Ik vind de Edelweiss-tas het leukst.
    In de zomer gaan wij een weekje hoog kamperen in de Italiaanse bergen en dan een weekje in een gastenverblijf in Piemonte.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat leuk zo'n weggevertje, ik ben even gehopt en ik vind Bosvogeltje tas geweldig mooi ....

    En ja vakantie ....we gaan met de camper naar Frankrijk maar wat ik nog leuker vind is dat ik voor de 1e keer deze zomer OMA wordt....heerlijk .....dus dat wordt treinen tussen Gent en Balen .....voor mij vakantie dus ....

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  30. joepie, ook voor belgen :-) Ik ben helemaal weg van het autopapierenmapje Happy, handig en suuuupppppermooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Super leuke kussens!! Ik ben gek op kussens... Gave webshop. Ben ook gek op webshops :D
    Ik doe graag mee met de give away. En mijn zomerplannen? Wij hebben zojuist getekend voor ons nieuwe huis!!! Dus ik ga inpakkken, klussen, verhuizen en dan het leukste... Uitpakken! En het minder leuke... We gaan samenwonen en dus zullen we compromis moeten sluiten en zal ik niet al mijn kneut in de huiskamer mogen zetten. Maar ik krijg de hele garage (geisoleerd en met verwarming) als knutselhok!!!! Maar goed dat het weekend is want ik ben te hyperdepiep om te werken :)
    Fijn weekend allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Oh wat een heerlijke give away. Ik was natuurlijk al volger van Ambela.
    Vorige week hebben wij ons gezin verblijdt met een tablet, en daarom heen moet natuurlijk een prachtig hoes. Mijn oog viel meteen op; Folklore Tablethoes. hoe geweldig is die!
    Mijn zomerplannen, veel haken! Relaxen! Genieten!
    We gaan met het gezin een weekje met de caravan in Nederland op een leuke gezellige kindercamping staan. Dit jaar voor het eerst, ik ben zo benieuwd hoe het gaat en of het aan het eind van de week nog met elkaar uithouden ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zonder twijfel de tablethoes fam. den uil! Ik ben gek op uilen. Ik denk erover na deze te bestellen! Wij vertrekken 28 juni met 2 van de 4 kids naar een superdeluxe camping in Spanje! Joehoe, eindelijk! Niet alleen trouwens, we gaan samen met 3 andere koppels en kids, dat wordt feest voor de mama's & papa's... want die kinderen houden elkaar natuurlijk grotendeels bezig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. deze zomer zit ik te haken, geniet ik van mijn spelende kinderen, knipoog ik even naar mijn man en neem ik een slokje wijn. dit alles op het strand van Rockanje!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Vanaf het allereerste begin ben ik al lid bij Ambela en een groot fan van haar werk. ik zal een linkje plaatsen van haar give-away via jou :-)
    Het mooist vind ik dit autopapieren mapje, ik heb er 1 nodig dus waag ik een kans en ga vanaf nu duimen !! :-)

    liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een leuk verhaal dat aan het begin lag van een mooi winkeltje. :) Ik ben eens gaan piepen in dat mooie winkeltje en zo'n groene hartjessleutelhanger mag zeker mijn sleutelbos komen versieren. Binnen enkele weken heb ik een paar weekjes vakantie(bouwverlof) waarin ik zowel ga werken (schilderen, vloer leggen, ...) en ook ga genieten (een weekje met vriendlief naar een chaletje.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik volg al een tijdje Ambela´s blog en creaties. Ik ben een grote fan van al haar werk, in het bijzonder van de tablethoes Calimero en tablethoes fam. De Uil.
    Onze vakantieplannen zijn een weekje Duitsland, en vooral genieten van onze jongens!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik volg Ambela ook al een tijdje en had de after rain shopper al lang opgemerkt! Een prachtwerk! Vakantieplannen?? Nope, we nemen zoals het komt. Die vakantiecentjes gaan gespendeerd worden in een terras en tuin!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een lieve, mooie give away! de royal blue schoudertas uit de webshop vind ik wel erg mooi, de folklore tablethoes ook! en wat betreft de zomer? wij blijven thuis, spreiden ons picknickkleedje uit in het park achter ons huis en brengen daar hoop ik weer heel wat zonnige dagen door met vrienden, kinderen, koude drankjes, gezamelijke maaltijden, een haakwerkje binnen handbereik....en af en toe lekker even naar het strand? hmmm kom maar op met de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Waauw, dat is inderdaad een hele leuke webwinkel! Ik ga haar seves zeker ook volgen! Uit de webwinkel zijn er zoveel dingen die supertof zijn, waarvan jij er hier ook al twee getoond had! Ik val op de lente omslagdoek die jij hier ook toont, alsook op een hele hoop van haar schoudertassen (de felblauwe Royal Blue, de Edelweiss die je hier ook al toont, ...), en de kussens vind ik ook supertof allemaal!
    Onze vakantieplannen zijn: thuis zoveel mogelijk genieten van wat tijd, wat barbeque'tjes op tijd en stond, vrienden zien, onze dochter zien spelen en leuke dingen met haar doen, een beetje werken in huis (deuren plaatsen op ons eerste verdiep!!) en als kers op de taart een weekje naar Frankrijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Leuk leuk zeg! Ik volg Ambela al een tijdje en ze maakt altijd heel leuke dingen ^^
    Haar Orna telefoonhoesje is mijn favoriet! Maar die met de Dutch flowers zijn ook heel erg leuk. Haar dingen zijn altijd zo vrolijk en in de retrostijl, en dat ligt me wel.

    Deze zomer ga ik niet zoveel kunnen doen. Ik ga vooral werken werken werken. En tussendoor ga ik genieten in onze nieuwe schommelstoel in de tuin met de hond en de vriend met een goede coktail en hapjes! Ik ga kersen plukken van onze kersenboom en gelei maken... En dit jaar ga ik vooral plannen maken voor volgend jaar! Ik kijk in de boeken van Djoser en Koning Aap en dergelijke en zoek al wat landen en ideetjes uit.

    groetjes Lita van ronddwaleninmijnhoofd

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik doe zeker ook mee :) ik vind het autopapierehoesje wel leuk.. niet dat ik autopapieren heb, maar dan wordt het een reispapierenhoesje?

    Ik vertrek in July voor een maand naar Turkije om kansarme kinderen een heerlijke zomer te bezorgen..
    :)

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een leuke weggever!! Ik volg Ambela's blog al een poosje en buiten dat ze prachtige dingen maakt, kan ze ook nog erg leuk vertellen:-) Ik kan moeilijk één ding noemen wat ik het mooist vind, vooral de tassen zijn allemaal bijzonder en hebben stuk voor stuk een eigen charme, maar van Bosvogeltje vind ik vooral de kleuren erg mooi!
    Wij gaan van de zomer met vakantie voor het eerst 'omhoog' in plaats van 'omlaag':-) nl. naar Denemarken! We vieren al sinds jaar en dag vakantie in Frankrijk en zijn nog nooit de andere kant op geweest, het lijkt me erg leuk en ook wel spannend zo'n ontdekkingstocht in een voor ons nieuw land! Grtzz..Maddy

    BeantwoordenVerwijderen
  44. De lente omslagdoek is mijn favoriet! Ik kan zelf niet haken dus ik vind hem geweldig....onze vakantie bestemming van dit jaar is Nederland. Een boerencamping waar de kinderen zelf de kalfjes mogen voeren en je gezellig bij de boer en boerin op de koffie mag komen. Leuke uitstapjes maken naar pittoreske dorpjes, ijsje eten op een trapje voor het stadhuis, kinderen die heerlijk vies mogen worden, BBQ-en met zelfgemaakte eiersalade op een ciabatta broodje, loungen in de avondzon....kortom we verheugen ons er erg op!
    En dat leuke retro pakketje nemen we natuurlijk mee op onze reis en wanneer we worden aangehouden pakken we de politie in met ons mooie mapje autopapieren ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Zalige maaksels! Die autopapierenmapjes zijn super en dat ene setje dat hier te grabbel wordt gezet is helemaal mijn ding! Lekker retro en heel schoon afgewerkt! Top!
    Wij gaan 3 weken genieten aan de Franse Zuidkust op een camping in een stacaravan. 's Morgens genieten van verse koffie en heerlijk Frans stokbrood met een strafbaar dikke laag choco. Heerlijk... :D

    BeantwoordenVerwijderen
  46. De kussens zijn mijn favoriet... En volger van haar blog ben ik al een tijdje... Zomerplannen heb ik nog niet, maar lekker buiten eten en genieten van alles wat in ons kleine tuintje groeit is wel favoriet.... En ja ik maar graag een kansje bij deze give-away...

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Inderdaad een super-leuke webshop! Het allerleukst vind ik het "Autopapierenmapje DutchLove".
    Ik ga 5 dagen naar Praag met mijn zusje, dan nog 10 dagen kamperen in Frankrijk met mijn vriend, een weekendje naar Maastricht met de vriendinnen, een week naar het zuiden van Frankrijk met heel de familie en 2 weken op motovakantie met mijn vriend. (Als ik dat hier zo lees, dan gaat de zomer weer veel te snel voorbij zijn.)

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Fantastische tassen, Ik ben verliefd op de kindertas "Monkey", een plaatje.
    Geen zomervakantie voor mij, wij gaan in het voor/najaar naar ons waddeneiland Terschelling, heeft zijn charmes.
    Toch wil ik graag een kans maken, mocht ik deze Give Away winnen dan is de tas bestemd voor onze kleindochter, Saar(3 jaar)

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat is het toch leuk om telkens weer verrast te worden door alle mooie handgemaakte spulletjes.
    Het is niet gemakkelijk om te zeggen wat mijn favoriete item is van Ambela, maar met drie ballerina's in huis kies ik de kindertas Ballerina.
    Groetjes,
    Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  50. 1. Nou zonder overdrijven vind ik dus het autopapierenmapje 'Happy' heel erg leuk! Daar wordt je toch 'Happy' van?!
    2. Ik volg Angela al een hele poos en ben een trouw volgster :)
    3. Omdat wij (vriendlief en ik) allebei onze huizen gaan verkopen zit een lange zomervakantie er niet in dit jaar. Maar we gaan wel een heerlijk lang weekend naar Parijs! En we gaan met de auto dus wat zou er toffer zijn dan dat we dan op de Périphérique keihard de blits kunnen maken met dit mooie setje? Want ja, de autopapieren moeten natuurlijk wel netjes opgeborgen worden dan he ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik doe graag mee! Mijn zomerplannen... Niet veel! Eigenlijk vooral niksen en leuke dingen doen! Heb m'n diploma gehaald, dus ik heb het druk zat gehad. De 3 weken vakantie die ik heb in de zomer, wil ik gebruiken om te relaxen in het zonnetje. Ook ga ik een paar keer uit eten met m'n ouders, naar de dierentuin, zwemmen, waarschijnlijk een pretpark.. Kortom een vakantie om gewoon te genieten!
    Mijn favo product is: http://www.ambela.nl/a-371253/autopapierenmapje-apple/ Ik heb nu zo'n saai bruin hoesje van de autohandelaar, dit is natuurlijk veel leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ik doe graag mee, zo'n leuke spulletjes!

    1. Paspoorthoesje DutchLove vind ik superleuk, maar ook nog een boel andere dingen, zoals verschillende van de tassen.
    2. Volger ben ik al bij haar :D
    3. Echte vakantieplannen zijn hier niet, maar natuurlijk wel leuke dingen doen met de kids!

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Je Royal Blue tas vind ik geweldig! De kleur is perfect en de bloemen passen er precies bij. Helemaal mijn smaak. Met zo'n tas wil ik wel op vakantie! Maar je hoesjes en sleutelhanger vind ik ook fantastisch. Onze kinderen gaan voor het eerst alledrie een week op zomerkamp en wij gaan waarschijnlijk samen naar Berlijn. Oehoehoe. Laat maar komen die zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je Royal Blue tas vind ik geweldig! De kleur is perfect en de bloemen passen er precies bij. Helemaal mijn smaak. Met zo'n tas wil ik wel op vakantie! Onze kinderen gaan voor het eerst alledrie een week op zomerkamp en wij gaan waarschijnlijk samen naar Berlijn. Oehoehoe. Laat maar komen die zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Zalige shop! Echt mijn ding! Ik ben dol op retro!
    Bedankt om te delen! :)
    Ik kan eigenlijk echt niet kiezen, het is allemaal zo geweldig!
    Ik ga dan toch voor het telefoonhoesje "Nelly".

    Mijn zomer zal afhangen van het aantal herexamens dat ik zal hebben, hopelijk geen :)
    In juli zal ik eerst uitrusten van de zware examenperiode en vervolgens ga ik als leidster van 15-16 jarigen op kamp, waar ik zeer hard naar uitkijk :D Eind juli ga ik een vakantiejob doen zodat ik wat centjes kan verdienen om in september met vrienden op reis te gaan! Ik kijk ontzettend uit naar de vakantie! Nog een dikke twee weken goed studeren en dan genieten van de vakantie :)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Een echte koukleum dat ben ik. Ik draag over mijn jas een mooie wollen omslagdoek en 's avonds op de bank installeer ik mezelf het liefst ook in deze doek of in een dekentje. Natuurlijk val ik als een blok voor de lente omslagdoek. Maar... ik zag nog iets. De A4 map! Die vind ik ook ook geweldig! Jammer dat ik geen juf ben. Ik kan niet kiezen tussen de twee items dus ik kies ze gewoon allebei als mooiste item.

    Deze zomer ga ik met vriend en dochter van dan 11 maanden naar Frankrijk. Naar een camping waar we logeren in een heuse lodge tent. Met steigerhout, een keuken die je naar buiten kunt rijden en loungebanken. 'S Avonds aanschuiven aan een grote tafel en genieten van een Frans verrassingsmaal. Op maandagavond naar de avondmarkt waarbij je je eigen bord, bestek en glas meeneemt. Op de markt proef je alle lokale culinaire heerlijkheden. Of ik zin heb in onze vakantie? Absoluut, meer dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ja , ik ben wel juf....te gek, die a4 map. En wat een kleuren combi's .
    Ik vind het een toffe webwinkel
    Veel inspiratie

    Voor de zomervakantie zijn de plannen nog niet rond, we doen een last minute, met 4 kids wel een gok natuurlijk. Maar ik heb genoeg plannen om een hoop te naaien....
    groetjes Renee
    www.vanrenee.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.