My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

WIP Wednesday: let the joining begin!

Read all about joining flowers in squares as you go on the new Happy in Red website.


WIP Wednesday

18 opmerkingen

  1. Haha wat leuk! Spannen op de bank! Mannen houden daar toch niet zo van hè? ;) Volgens mij wordt het een hele mooie deken! Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig die bloemen! Hij is nu al zo gaaf, dat moet goed komen, ik moet wel echt lachen om hoe je schrijft...hihi ik ben ook een kluns in wiskunde! Hou vol...groetjes Lisanne
    draad en praat...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi hoor! Het lijkt vrij dikke wol op de foto´s, klopt dat? Hier nog zo´n hopeloze wiskundekneus! Ik ben met verschillende projectjes bezig zoals de Crochet Along (wie niet?) en kleinere dingetjes zoals een leuke olifant, uiltjes en pannenlappen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tis voor haaknaald 3,5 - 4 mm, maar ik gebruik 4,5 mm. Qua dikte beetje hetzelfde als Drops Paris. Héérlijk spul dat Softfun.

      Verwijderen
  4. ik doe verschillende dinmgen.. ben met heel zacht mohair een truitje+slofjes+mutsje voor mijn jongste kleinzoon aan het haken en een grannysquare vest voor mezelf, met textielgaren bezig aan 2 poefs, bezig aan de CAL2014 streepdeken en met kippen haken voor een paastafereel. elke dag een paar toeren aan elk ding ahahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat komen die kleuren mooi uit met dat wit eromheen. Dat wordt vast een hele mooie zomerdeken. En die draadjes bijhouden is heel knap van je. Spaar jij ook die losse draadjes voor de vogelnestjes straks buiten? Zelf heb ze nu nog in een glazen pot zitten (staat ook erg mooi) en heb al netjes gehaakt waar ze straks ingaan en in de bomen worden gehangen. Verder ben ik nu nog bezig met sokken breien (katoen) voor het voorjaar.
    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk! Ik heb onlangs de cocktail van scheepjeswol ontdekt. Daar ga ik granny's van haken. En ik ben proefrondjes aan het maken, en ik ben met DE deken bezig, 2 zelfs! En mijn dochter wil nog een mega knuffel van spaghetti. Kortom.....ik kom eigenlijk tijd te kort....Maar wat ik wilde zeggen.....Je deken wordt erg mooi :-)
    Lieve Groetjes
    Tertia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat wordt zeker en vast een prachtige deken. Als ik blok doe ik dat ook op mijn strijkplank :-)
    Succes met de vierkantjes en ik ben al benieuwd naar het eind resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt mij een heerlijke deken om om te hebben bij een kampvuurtje of als het net wat kouder is! Succes met het maken ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful squares - your blanket is turning out very pretty. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Love the colors, thanks for sharing.
    Sheila
    http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/knit-socks-on-straight-needles-and.html

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 't Wordt vast heel mooi! Dat stukje over de draadeindjes is wel heel herkenbaar. Ik moet er ook weer enkele tientallen wegwerken wil ik een beetje bijblijven.
    Misschien gooi ik de stukjes inderdaad wel naar buiten, in de buurt van het vogelhuisje waar de koolmesjes al af en aan vliegen ----, leuk fleurig nestje kan dat worden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel mooi, maar wát een werk, pfff, knap hoor! Ik ben met een hele gekleurde kol bezig, kan ik mooi oefenen met het wisselen van kleuren en wegwerken van draadjes :-S

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Love your flowers - what pattern are you using x

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk om er steeds wit tussen te doen. Zo vallen de kleuren echt heel goed op.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.