My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Hot water bottle cosy in progress

Read this article on the new Happy in Red website.


Crochet with Scheepjes StonewashedXL | Happy in Red


8 opmerkingen

  1. Hihi...ik heb het liefst maar 1 project waar ik aan werk. En tijdens het haken aan dat project bedenk ik mijn volgende project...dat wisselt soms wel 10 keer. Op een moment weet ik het en dan ga ik garen uitzoeken...zorg dat het patroon opgeslagen of uitgeprint is. Ga er zelf soms nog iets aan veranderen en als mijn project klaar is dan kan ik meteen door met het volgende. Nu is het wel zo dat ik altijd even moet omswitchen...dus soms vind ik het niet meteen leuk omdat ik nog met het oude project in mijn hoofd zit. Ik ben nu maanden met een deken bezig...die is deze week af en dat was zo'n fijn patroon en zo naar mijn zin...hihi dat kan ik dan echt missen ;) Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja, héél herkenbaar. Tuurlijk ben je trots en blij als een project af is, maar soms schiet je meteen in een dipje omdat je het zo mist om eraan te werken. Bizar hè.

      Verwijderen
  2. Ziet er mooi uit dit steekje, ben benieuwd naar het eindresultaat!
    Bij mij werkt het wisselend, maar dat broeden herken ik wel.
    Soms gepaard met (veel) hoofdpijn want poeh wat is dat soms moeizaam ;)
    Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik twijfel zelden bij een nieuw project, maar dat is niet zonder gevaar. Want voor je het weet zit je aan iets vast, dat minder geslaagd dreigt te gaan worden of veel meer werk dan je had verwacht. Dan is het lastig om niet vast aan iets volgend te gaan denken. Er komen zulke leuke projecten langs.
    Maar ik ben nu aan een omslagdoek bezig , het wordt een kado, dus die moet of en er ligt nog een granny square deken, die blijkt niet helemaal mijn ding die hoeveelheid lapjes, toch wil ik door zetten. Want ik verwacht wel wat van het resultaat
    Die kruikenzak ziet er wel gaaf uit, ben erg benieuwd
    Met warme groet Manon

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik mag van mezelf pas aan iets nieuws beginnen als het vorige af is en mijn huidige project duurt véééééél langer dan ik had verwacht. Het is een gebreide sjaal met heel veel kleine kabeltjes en dat maakt dat het niet vlot doorbreit. ondertussen zit mijn hoofd al vol met ene hoop andere ideeën en het zal vooral zijn wat er eerst in me opkomt wat eerst zal gemaakt worden ( en ik vermoed dat dat een paar zeer kleurrijke vingerloze wanten worden maar het kan ook iets helemaal anders zijn... mijn sjaal is namelijk nog niet af en wie weet wat komt er nog allemaal in mijn hoofd ).
    Ik vind je steek erg mooi met dat garen trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je patroon werkt fantastisch met deze mooie stonewashed.
    Gave knopen ook!
    Ik bereid ook veeeeel in mijn hoofd voor. En dan ineens 'moet' ik wol kopen en wil ik SNEL aan de gang. Dan moet het uit mijn hoofd :-) Proeflapjes? Hmmmm... daar heb ik dan meestal geen zin in. En 9 van de 10 keer gaat dat (gelukkig) ook goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, verrassend dat je voor de Stonewashed gaat ;). Het blijft ook een prachtig garen. Dee steek past er goed bij, mooi! Ik ben benieuwd.
    Als ik iets nieuws wil/ga maken zit dat meestal al weken in mijn hoofd tijdens het haken van een ander project. Dan ga ik inspiratie opdoen op andere blogs of ravelry en pinterest. Mééstal maak ik eerst af waar ik mee bezig was. Maar soms kan ik niet meer wachten en moet het gewoon tussendoor. zo had ik op de Knit&Knot garen van Byclaire gekocht om een tunische muts te haken. Daar heb ik er nu een van gemaakt en dat is zó verslavend dat ik direct nog 6 bollen heb besteld. Terwijl ik druk aan een gebreide vlechtsjaal bezig ben....

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleur :-) en dat steekje ziet er ook al zo leuk uit. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.