My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Autumn on the way

De tijd van winterjassen breek weer aan. Van de verwarming aanzetten, natregenen (deze week al 3 keer), rode in plaats van witte wijn, Sinterklaasliedjes zingen voor de open haard (oké, ik heb geen open haard, maar al wel pepernoten gezien bij Albert Heijn, wat??) en 's ochtends opstaan als het nog donker is. Zo'n verschil met vorige week, toen ik wakker werd in Santorini met een strakblauwe lucht, 27 °C en een zomerjurkje droeg.

It's that time of year again. To start wearing a wintercoat, put on the heating, drink red wine instead of white, get soaked with rain (3 times already this week!), sing Sinterklaas songs in front of the fire place (okay, I don't have a fire place, but I've seen Sinterklaas sweets at the supermarket!) and get up in the morning when it's still dark. Such a cruel difference with last week when I was in Santorini where the sky was always blue, it was 27 °C and I was wearing a summer dress.

crochet pumpkin
Wanna crochet this pumpkin? Check out my pattern!


14 opmerkingen

 1. Ja, ik houd ook van de herfst. Vooral van de mooie luchten, die zorgen dat alles in warme tinten gekleurd wordt. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herfst is ook mijn favoriete seizoen! Door de bossen lopen met de hond en genieten van alle kleuren... en dan thuiskomen, joggingbroekje aan, kaarsjes aan, kopje thee....zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. schattig pompoentje, lijkt me moeilijk voor iemand die alleen maar rechtdoor kan haken;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee ik ben niet zo'n liefhebber van herfst. Ja als het droog blijft dan vind ik het een mooie periode. Ik vind het wel heel mooi als de bladeren gaan veranderen van kleur. Maar die regen. Geef mij maar de zomer hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben gek op de herfst! Er is voor mij maar weinig lekkerder dan in de herfst in het bos te wandelen. De geuren en kleuren zijn dan zo speciaal! Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gouden blaadjes die naar beneden vallen in een herfstzonneke !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O ja, ik hou van de herfst, vooral dan de Indian summer versie ervan ;-) Ik vind de kleuren in de natuur prachtig in de herfst en het licht is dan ook zo bijzonder maar het wordt wel kouder en dat is minder.
  Blij je blog ontdekt te hebben, deze pompoenetjes om te haken vind ik geweldig!!!! Gezellig om doen tussendoor of 's avonds op een herfstige dag als vandaag.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattig pompoentje!
  Zolang het niet stormt en al te veel regent hou ik erg van de herfst omdat het dan lekker ruikt en je overal mooie kleuren ziet. Een zonnige dag in september/oktober voelt altijd zo heerlijk. En nu gaan we weer richting stamppotjes, lekker:! Dank je wel voor deze leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de herfst verschrikkelijk. Al is dat eigenlijk niet waar. Ik vind regen verschrikkelijk. De rest kan wel me wel bekoren ;)

  Tnx voor je tip! Je hebt helemaal gelijk! Zonder rand is de deken veel mooier (en scheelt mij een hoop denkwerk). En DH is inderdaad een superleuke stad. Ik vermaak me wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, ik houd ook van de herfst en pompoensoep is ook een van m'n favorieten en de stamppotjes die eraan komen niet te vergeten. In mijn pompoensoep stop ik ook wel eens cantherellen, erg aan te bevelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. zo krijg ik er nog bijna zin in.. in herfst.

  Ik blijf toch nog even hangen in zomerse sferen. Zin om mee te doen?
  http://eenkloddertjerozehier.blogspot.nl/2012/09/een-bloemetje-give-away.html

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Adorable and perfect right now! thanks so much for sharing on Craft Schooling Sunday, and stay tuned for some travel photos that will look very familiar!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.