My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Blissful Sunday

Postcard on Sunday

Vandaag schreef ik een kaart aan een vriendin, gewoon omdat het kon en omdat het er gewoon zo fijn en zomers uit zag buiten. Terwijl het toch best fris was.

Today I wrote this card to a friend. Just because. Because it looked nice and sunny outside even though it was a bit chilly.

Christmas giftwrapping 

Giftwrap tags

En ik pakte de eerste kerstcadeautjes in. Ja, nu al! Maar ik heb een goed excuus! Want ze moeten naar het buitenland en ze moeten natuurlijk wel op tijd aankomen. Leuke labeltjes hè! Het inpakpapier en de stickers kocht ik bij Ikea, de labels bij de Hema en de kantoorvakhandel.

Also, I've wrapped my first Christmas pressies. What, already? Yes, but I have an excuse. These pressies are going abroad and I really want them to arrive in time, of course. Love the labels! I bought the wrapping paper and stickers at Ikea. The labels I bought at Hema and my local office supply store.

New sewing project

Knippen en strijken moest ook nog gebeuren. Dat vind ik de minst leuke klus van naaien! Maar zodra het achter de rug is, kan het leuke werk beginnen. Hopelijk lukt het me om hiermee van de week aan de slag te gaan! Ik weet niet of het gaat lukken om foto's te maken... want het is wel erg vroeg donker hè!

I also needed to cute and iron some fabric. My least favorite job about sewing. I wish it would just cut and iron itsself. But now, the fun part can start. Hopefully I'll get cracking on it this week. Not sure though if I'll be able to take pics, gah it's dark early already!

7 opmerkingen

 1. Je bent goed bezig! nu al voor kerst... Ha. Inderdaad leuk papier. Fijne,avond nog. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ik vind het strijken juist het allerleukste aan het naaien, dat is het enige waarvan ik weet dat het niet mislukt :-)
  Leuke pakjes! Hier ook al volop bezig met een kerstpakket naar Amerika. Vorig jaar stuurde ik het eind november en kwam het in januari pas aan, dus ik moet opschieten! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt weer een mooi tasje zo te zien. Ik gebruik de tas die ik bij je won nog iedere week met veel plezier, handig voor kleine boodschappen e.d. :)

  wat mooi ingepakt dat cadeautje.

  Groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sluit me aan bij Sask Ia. Ook ik gebruik de "I Love London" tas die ik won wekelijks en krijg er erg leuke reactie's op.
  Vorige maand heb ik in Noorwegen rendierstof gekocht en wil er (zodra ik me beter voel) pogen een tas van te maken.

  Jou vriendin zal vast net zo blij zijn met haar kado als wij met jou tassen.


  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your wrapping! Super adorable :)

  xo
  summer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lekker zomers kaartje :) Je kerstcadeau ziet er geweldig uit! Echt kerst!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.