My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Doe mee aan Robin Magazine!

Nummer 2 van Robin Magazine staat inmiddels weer stevig in de steigers. We zijn interviews aan het plannen, leuke producten aan het uitkiezen, adverteerders aan het zoeken en aan het uitvogelen wat we allemaal op de cover mag. Maar één ding mag niet ontbreken in het nieuwe Robin Magazine: jullie. Want de vorige keer kregen we héél veel leuke reactie op het feit dat ook 'echte' (grinnik) mensen hadden meegewerkt aan het tijdschrift. Het is onze sterke kant, vinden we zelf. En zeg nou zelf: jullie leverden echt beauties aan. Dat willen we nu weer!!

Kris heeft een hele mooie banner gemaakt, waarop precies staat waaraan je bijdrage moet voldoen. Jouw levensmotto, jouw spreuk, in ons blad. Daar gaat het om. Op jouw manier gemaakt en vormgegeven.
Doen jullie mee? Heb je vragen of heb je al iets moois gemaakt? Stuur even een mailtje naar: robinmagazine@gmail.com voor adresgegevens etc. Goed?

Ik hoop dat jullie meedoen! Oh en hebben jullie trouwens onze nieuwe website al gezien? Hij is zo fijn! Die oude kun je stoppen met volgen, want daar doen we niets meer meer. Maar deze dus wel en hier zullen we jullie ook op de hoogte houden van het nieuwe Robin Magazine!

Doe mee aan Robin Magazine

1 opmerking

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.