My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

I't's time for Summer Sale!

Hebben jullie al wat gekocht in de uitverkoop? Ik ben er altijd heel slecht in om wat leuks te vinden tijdens de uitverkoop, maar dit jaar had ik mazzel. Een mooie linnen broek voor €9. Fijn voor de vakantie in september. En ik kocht een stapeltje nieuwe stoffen op de Utrechtse stoffenmarkt en via internet. Dus ik dacht: het is tijd om ruimte te maken in mijn Etsy winkel. Jaja, ik doe dus ook mee met de uitverkoop. Woohoo!

Have you guys bought something during this summers sale? I'm very bad at finding sale items, but this year I was lucky. I found a pair of linen trousers for only €9. That will definately come in handy when I go on holidays in September. I also bought some new fabrics online and at the Utrecht fabric market. So I though it was about time I made some more room in my Etsy shop. So yes, I am having a sale too. Woohoo!

Summer sale

Summer sale

Zo zijn deze dekens in prijs verlaagd en krijg je nog meer korting met de code: SUMMERSALE2013.

These crochet blankets are on sale now and you get an extra discount with coupon code: SUMMERSALE2013.

Summer sale

Summer sale

Summer sale

Summer sale

En ik heb ook een aantal tassen in de uitverkoop gedaan! Dit is slechts een kleine selectie, er is nog veel meer in de uitverkoop. De items die in de uitverkoop zijn, zijn al in prijs verlaagd en met de kortingscode krijg je nog eens 15% korting. Dus als je je oog al eens op een tas of deken uit mijn shop had laten vallen: nu is je kans!

And there are some bags and clutches on sale too! This is just a small selection: there are many more items already reduced in price. With the coupon code you get another 15% discount. 

Summer Sale

Gebruik deze kortingscode bij het afrekenen van je items. De code is geldig tot eind augustus.

Use this code when you're checking out, the code is valid until the end of August.

1 opmerking

  1. O, die leren tas is schitterend. Maar dankzij je patronen maak ik mijn tassen nu zelf. En ik heb vorig jaar een schitterende leren tas gekocht in Canada en die gebruik ik al zo weinig.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.