My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

New yarn crush: linen love

Linnen, ik ben er helemaal gek op. Het is zo lekker licht en zomers. Als ik met lekker weer dan toch in een lange broek moet, dan hijs ik me het liefst in een linnen exemplaar. Dat ik mezelf er helemaal gek op sta te strijken, neem ik dan maar even voor lief. Dus kun je nagaan hoe ontzettend blij ik was toen Scheepjes de nieuwe CAL deed met een linnen garen... daar moest ik het mijne van weten.

Scheepjes Linen soft: peacock | Happy in Red

Linen, I love it. It's so light and perfect for summer. When it's hot and I am forced to wear trousers, then linen pants it is! I just ignore all the ironing I have to do to make linen clothing look nice, I juyst love the way it feels on my skin. So I was very thrilled to see linen yarn pop up on the new Scheepjes CAL. I am not joining in on this crochet along, but I had to know more about this linen yarn. 

Scheepjes Linen Soft is verkrijgbaar in geweldige kleuren, zo zag ik al tijdens de CAL. Dus kleuren kiezen was lastig. Ik liet me inspireren door een foto die mijn man mij vorig jaar stuurde, van een vlinder. Deze pauwoog zat zo maar bij hem op het werk op de stoep, midden op een bedrijventerrein. Zo veel kleur in zo'n grauwe omgeving. Ik vond het prachtig. De linnen lijn heeft toevallig ook een paar kleuren die 'peacock' heten, dus ja. Ik was verkocht.

The yarn is available in so many fabulous colors, as I saw in the CAL. So it was hard from me to pick a color. Then I remembered a picture my husband sent me with whatsapp last year: of a beautiful butterfly. This peacock butterfly was just sitting on the steps of my husbands office, who works in a grey industrial part of town. Can you imagine: all that color in such a gloomy area! I loved it. And since Scheepjes Linen Soft is available in shades called 'peacock' I was sold. 


Scheepjes Linen soft: peacock | Happy in Red


Wat het wordt? Dat laat ik volgende week zien, kom je dan eens kijken?

What I'll be making? I will show you next week? Will you come over and have a look?

12 opmerkingen

 1. O ja, ik deel je passie voor linnen! Puur natuurlijk en eerlijk materiaal... en het mag best een beetje kreuken hoor in de loop van de dag.
  Je hebt mooie warme kleuren gekozen voor je haakwerk, het lijken wel hawaï bloemen!

  grtjs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig Elizabeth! Ik begon wel met Hawaï bloemen, maar die heb ik uitgehaald omdat die absoluut niet werkten met dit garen :-)

   Verwijderen
 2. Je maakte alvast een mooie kleurencombinatie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ken niet veel van vlinders maar deze is werkelijk een prachtexemplaar. Zo zijn jouw kleuren dan ook schitterend uitgekozen. Ben benieuwd :-)

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke inspiratie! Door de vlinderstruiken in mijn tuin zie ik veel verschillende soorten voorbijkomen, maar de dagpauwoog blijft ook één van mijn favorieten. Ben heel benieuwd naar wat je ervan gaat maken, ik gok op een kussen of dekentje.. Ziet er alvast vrolijk en zomers uit!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heel benieuwd naar wat he haakt. De kleuren zijn alvast schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou ben ik wel heel nieuwsgierig geworden... Wat een cliffhanger:-). Het ziet er uit als heerlijk materiaal om mee te werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie vlinder en een mooie inspiratie voor je garenkeuze. Echt heel mooi. Ik ben heel benieuwd wat het wordt. Helaas kan ik het volgende week niet bekijken aangezien ik op vakantie ben (zonder wifi *snik snik*), maar ik zal het zeker na de vakantie bekijken ;-). Fijne vrijdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, maar op vakantie zonder internet is juist heerlijk! Dan kun je echt even helemaal loskomen. Veel plezier.

   Verwijderen
 8. Wat een mooie kleuren heb je uitgezocht! Ik vind het zelf altijd lastig te kiezen, zeker online als je ze niet naast elkaar kan leggen. Ik ben heel benieuwd wat het wordt, dus ik houd je blog in de gaten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kleurencombinatie!

  Ik ben net volger van je blog geworden en ik zou het zeer leuk vinden als je mijn blog ook zou willen volgen.

  Groetjes, Sofie
  http://knutselenmetsofie.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *Nieuwsgierig!

  Naar het garen en wat je er van maakt :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.