My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Scheepjes CAL 2017: here's Hygge!

Read all about the Scheepjes CAL 2017 on the new Happy in Red website

Scheepjes CAL 2017: Hygge. Join in on the Hygge | Happy in Red


16 opmerkingen

  1. Ik zie hem momenteel overal voorbij komen en ik vind hem zó mooi! Vooral de rainbow-versie is mijn favoriet. Maar ook ik doe nu niet mee. Ik had net het garen binnen voor de CAL van de Moorlandblanket van Attic24. Die vind ik ook echt prachtig. Dus misschien ga ik hem later ook nog wel eens maken, voorlopig geniet ik van alle mooie foto's van andere 'Hygge'sjaals.
    Groetjes Madhurya

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is werkelijk prachtig!! Die blauwe heeft mijn voorkeur. Stonewashed vind ik een mooi garen maar oh oh oh..wat ben ik daar al een keer verdrietig om geworden. Het ging bij mij echt vreselijk pluizen...mijn poncho draag ik nog veel thuis maar meer ook niet. Dus ik kies een ander garen want met zóveel werk.....ik moet er niet aan denken ;)
    Lieve groet Petra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Petra, ik heb sjaals en dekens met stonewashed: maar geen pluis (tenminste, niet meer dan het van zichzelf is). Er zijn ook wel van die anti pluis dingetjes te koop.

      Verwijderen
  3. This is really going to be beautiful. I'm just wondering how "wearable" it will be, as it looks quite stiff? Will hear the feedback soon enough!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. I think of it more as a wrap or a stole indeed Stel. It's nice to drape on you shoulders with a nice cardi or dress, but it can't be wrapped around 5 times ;-)

      Verwijderen
  4. ik zou ook zo graag foto's van de achterkant zien. De achterkant netjes krijgen na het borduren: dat houd mij nog steeds tegen! Jammer, want de voorkant is zóóó mooi! Dus ik wacht even tot ik een achterkant zie.....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op één van mijn foto's zie je de achterkant een beetje Sylvia. Bij veel sjaals wordt de achterkant gevoerd, is lekker warm (en heel mooi), maar als je je eindjes netjes wegwerkt is er niets aan de hand. Net als bij gewoon haakwerk, zeg maar.

      Verwijderen
  5. Ja ik doe zeker mee, samen met mijn petekind. Die gaat voor de rainbow kleuren en zelf heb ik vandaag het jewel pakket gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh, wat super! Samen zo'n project maken is natuurlijk nog leuker!

      Verwijderen
  6. Ik dacht ook eerst 'Ja, deze ga ik haken!' Maar bij het nader bekijken van de foto's is het niet mijn ding. Misschien gebruik ik wel stukken van het patroon voor iets anders. Kan ook, hé. Ik zal het wel volgen vanaf de zijlijn.
    Nog fijne haakmomentjes, groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik was op slag verliefd op dit prachtige ontwerp en dan ook nog in regenboog kleuren! Ik ga de uitdaging aan dit keer om mee te doen met de CAL.

    En mooi he, hoe creativiteit mensen bij elkaar brengt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zo voel ik dat ook Jos! Ik heb zo veel leuke en lieve mensen leren kennen door haken en naaien. Prachtig hoe verbindend het kan werken.

      Verwijderen
  8. Hij is schitterend. Ik heb net zelf 10 bollen stonewashed los gekocht, verder heb ik nog zoveel Catona en Catania katoen in huis, dat het me zonde leek het hele pakket aan te schaffen. Nu kan ik zelf rommelen met de kleurtjes. Maar ik kan wel verklappen, dat mijn versie verdacht veel op de Jewel gaat lijken :) Ik ben met meerdere projecten bezig, maar ik denk dat de Hygge wel favoriet wordt. Vooral door de combi van haken en borduren.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij ziet er prachtig uit! Nee, ik ga niet meedoen (al bezig met een project wat over ruim 5 mnd af moet zijn).

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb de regenboog versie gekocht. Geen idee of ik er genoeg tijd voor kan vinden, maar dan doe ik het in mijn eigen tempo ;-)Ik vind hem echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. I LOVE the double bobble combo. I'm just designing my Hygge today and loving the inspiration from people who have experimented with colour and pattern!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.