My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

3 new crochet projects on my hook

More about the C2C shawl on the new Happy in Red website.

3 new crochet projects on my hook | Happy in Red

3 new crochet projects on my hook | Happy in Red


5 opmerkingen

  1. Voor mij werkt t niet...meerdere projecten. Dus ik heb er maar 1 en tijdens het haken bedenk ik vaak wat ik als volgende ga maken. Maar ik heb wel wat projecten gehad die nooit zijn afgekomen omdat ik ze vond tegenvallen of bv een lang vest breien waarvan ik echt de droedels kreeg omdat het zooo traag ging. Die projecten zijn naar de kringloop verhuisd ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kleurtjes van die zeshoeken zijn helemaal mijn ding, dat wordt móói!!!
    Ik heb ook vaak een 'makkelijk' projectje voor de momentjes tussendoor.
    En eigenlijk heb ik niet zo veel onafgewerkte projecten, want als ik iets beu ben, beslis ik onmiddellijk wat ermee moet gebeuren. Ofwel maak ik er nog iets anders van, ofwel trek ik het uit, ofwel is het weer een nieuw kattendekentje (daar zijn onze poezen altijd blij mee!).
    Dat corner-to-corner-project van jou ziet er heel veelbelovend uit, benieuwd naar het totaalbeeld!
    Groetjes, Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleuren die je combineert. Hier heb ik ook allerlei gestarte creaties liggen, maar als ze niet echt naar mijn zin zijn dan vliegen ze in de recup-mand om ze terug uit te halen.

    Lieve groetjes, Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is bescheiden met maar "slechts" 3 haakprojecten op de naald....Ik ben er slecht in. Ik neem voor om eerst iets af te maken, maar ben toch snel afgeleid door andere mooie haakpatronen en voor ik het weet is er een beginnetje gemaakt. Ik ben eigenlijk erg benieuwd naar je 6-hoekjes project. Lieve Haakgroetjes Tertia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Maar 3? Dat is weinig! Ik heb er meestal meer. Een deken, een sjaal, iets voor een pop of barbie (handig met restjes want weggooien is zonde).. Daarnaast wissel ik haken nog wel eens af met breien en liggen er ook nog wel een handvol naaiprojecten in alle stadia tussen bijna-af-maar-ergens-zit-een-foutje en alleen geknipt. Soms is de hindernis om iets af te maken met haken zo groot: je hebt niet het juiste binnenkussentje dus dat moet eerst gemaakt, het garen is op en het juiste bolletje ligt goed verstopt op zolder, dat soort dingen...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.