My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

A little sad

Eigenlijk heel dubbel. Want natuurlijk maak ik tassen, dekens en kussens voor in mijn Etsy shop in de hoop dat mensen ze leuk vinden en kopen. Dus ik was ook superblij toen deze deken gisteren werd verkocht. Maar dit is, zonder twijfel, mijn favoriete gehaakte deken. En dan is het toch stiekem een beetje jammer dat hij op de post moet.

It's a double feeling, really. I mean, I make bags, blankets and pillows for my Etsy shop to sell them and I always hope that people will like my things just as much as I do. So I was really happy to find out this blanket was sold! Thoug this is, without any doubt, my favorite crochet blanket. So, it's also a little sad to see it going.

Parcel Etsy Shop

En ver weg dat hij gaat! Deze deken gaat helemaal naar Nieuw Zeeland. Wat een geweldig idee, dat deze deken straks in een kamer aan het andere eind van de wereld zal liggen. Dat is toch wel het allerleukste van het hebben van een Etsy winkel.

And it's going quite far! This blanket is going all the way to New Zealand. It's so fabulous to know that someone has one of my blankets in their house, on the other side of the world. I think that's the best part about having an Etsy shop at all.

Crochet ripple blanket

Ja, deze deken met golfjes ga ik wel echt missen! Hij is namelijk gemaakt van fantastisch garen. 100% biologisch katoen van Lana Grossa. En zácht dat dat is en een schitterende structuur. Ik heb er met zo ontzettend veel plezier aan gehaakt. En ik weet ook dat iemand aan de andere kant van de wereld er straks met plezier overheen zal aaien en onder zal liggen.

Yes, I'll definately miss this ripple stitch blanket. It's made from 100% organic cotton by Lana Grossa and I cannot start to describe how soft and wonderul the structure is. I just loved crocheting it. And I just know that someone on the other side of the world is going to love laying under it.

Nala

Onze logeerpoes denkt trouwens dat een beetje naaien mij wel zal opvrolijken. Zij heeft in ieder geval héél veel lol op de doos van mijn naaimachine. Serieus, in mijn volgende leven kom ik terug als poes. Kan ik ook de hele dag een beetje op of in dozen kruipen en op de verwarming knipogen. Wat een leven!

The cat that's currently staying with is thinks a bit of sewing will cheer me up. Well, at least she's having tons of fun on the sewing machine box! And seriously, in my next life I am coming back as a cat, so I can just jump in and on boxes and wink at people from across a warm radiator. That's the life people!

Happy weekend everyone!

19 opmerkingen

 1. och mooie deken
  gaat een heel fijn leven tegemoet
  en heel lang ook

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begrijp je dubbel gevoel volkomen.....het deken is dan ook prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtig dekentje.
  En begrijp u volkomen. Van iets afscheid nemen no matter what is altijd wat moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het ook moeilijk vinden z'n mooi en ook groot project te verkopen. Aan de andere kant is het een mooie gedachte dat iemand in nieuw-Zeeland er van gaat genieten. Toch wel speciaal!
  Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken het dubbel gevoel ....maar ook weer fijn dat mensen je creaties leuk vinden ..

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. kan me heeeeeeeeeeeeeeeeel goed voorstellen dat dit een dubbel gevoel geeeft. Heb geen winkeltje maar als ik wat maak als kadootje heb ik het soms al. Afstand doen van leuke dingen is soms moeilijk hè. Maar iemand aan de andere kant van de wereld die gaat heel erg blij worden met dit super pakket. Groetjes en fijn weekend, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja dat deken is mega mooi. Toch wel super dat je kan zeggen dat je klanten hebt tot in Nieuw Zeeland

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zou ik nu ook echt fantastisch vinden, dat mijn favoriet handwerk helemaal naar't andere eind van de wereld gaat! Goed gedaan, hoor Esther!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is ook echt prachtig. Kleuren zijn zo mooi samen! Maar je maakt er iemand heel blij mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ooooh mooi! Ja ik kan me voorstellen dat afstand doen best lastig is, maar het is ook een eer, dat iemand dit zo graag wil hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is ook echt wel een héél mooi dekentje, gaat de koper héél blij mee zijn!
  Snap wel dat het dubbel is (gelukkig heb je de foto's nog ;-)).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oja, kan me helemaal voorstellen dat t een soort van 'kindje' is dat op reis gaat. (maar wel een heel mooi kindje!)
  Je hebt het trouwens ook wel heel mooi ingepakt. Doe je er nog nou een saaie doos omheen voor het verzenden of duim je dat de postbode je mooie kaartjes eraan laat hangen?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beautiful blanket! I love those colors. :)
  Lovely work. penny x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tja, als je hem dan toch verkoopt is het wel zo gaaf dat 'ie helemaal naar de andere kant van de wereld gaat, toch? En vooraf gewoon veel foto's maken! Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je kunt er trots op zijn. Wel spannend dat hij zo,n lange reis gaat maken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Toch een mooie gedachte dat er aan de andere kant van de wereld iemand gaat genieten van jouw deken. Tuurlijk is het jammer dat ie weg is, maar je hebt vast alweer iets anders moois gemaakt.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige deken, kan me goed voorstellen dat het even slikken was toen je hem op de post ging doen. Aan de andere kant heb je nu wel weer ruimte om iets anders nieuws te maken :) En wat betreft het terugkomen in een volgend leven als kat: Ik doe mee! Lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige deken, wel tof dat ie naar Nieuw Zeeland gaat.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.