My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Quick visit to Deventer

Soms is het best leuk om mij te zijn. Want soms mag je afspreken met iemand die iets heeft wat ik zo graag zou willen hebben. Een gouden Olympische medaille namelijk. Hoe gaaf is dat! Ik sprak met haar af voor een interview in Deventer en (zoals voor mij gebruikelijk) was ik wat te vroeg. Dus ik liep even een rondje en ontdekte leuke winkeltjes.

Sometimes it's pretty great to be me. 'Cause today I met someone who has got something that I would love to own: a gold Olympic medal. How cool is that! I met her for an interview in Deventer, a small town in the east of The Netherlands. And (as always) I was a little early, so I went for a little walk and discovered some cute shops!


Tsja, een echte tip is dit niet. Want deze pop-up shop was alleen nog maar vandaag open. Maar toch vind ik het helemaal geweldig dat dit soort initiatieven steeds meer voet aan de grond krijgen overal in Nederland. In dit grote leegstaand winkelpand, zat dus deze pop-up winkel met allemaal winkeltjes die handgemaakte artikelen verkochten. En druk dat het binnen was. Leuk om te zien.

Well, this is actually quite a lousy piece of advice, 'cause this pop-up shop was only there for today. But still I want to show it, as I think it's so great that more and more of these pop-up shops can be found throughout The Netherlands. In this big empty shop in the middle of a busy shopping street full of chain shops was this pop-up store, containing a couple of shops that sold handmade goods. And it was really busy too. Heart warming!

Pop-up-shop Deventer

Pop-up-shop Deventer

Pop-up-shop Deventer

Een andere aanrader in Deventer is Hoge Ramen, met leuke cadeau artikelen, schrijfwaren, boeken en kleding van onder andere King Louie. Echt een hele grote winkel!

And a must-see in Deventer is Hoge Ramen, a great gift shop with paper goods, books and clothes by King Louie. And it's a huge store too!

Hoge Ramen Deventer

Hoge Ramen Deventer

Hoge Ramen Deventer

En mijn interview? Dat ging erg goed! Via Twitter kwam ik er zelfs achter dat de dame in kwestie het superleuk vond om door mij geïnterviewd te worden. Bizar toch? Maar wel heel leuk om te horen. In Deventer zien ze mij nog weleens terug!

And my interview? That went very well. Through Twitter I found out that she actually really liked being interview by me. Isn't that bizar? But a very nice compliment. I'll definately get back to Deventer someday.

15 opmerkingen

 1. Deventer heeft een aantal erg leuke winkels, die dan ook alleen maar in Deventer te vinden zijn. Fijn dat het interview ook goed ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk verhaal, word er helemaal vrolijk van! :-)
  Ik vond Deventer ook zo'n leuk stadje toen ik er eens was en ook ik ga er beslist nog wel eens kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk als ze je zo weten te waarderen toch!Deventer is zo'n mooie stad,je moet daar eens de gevelstenen en wandversieringen route lopen...verkrijgbaar bij de VVV

  grtzzzz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om dit te lezen, ik ga toevallig zaterdag naar Deventer! Jammer dat het eerste winkeltje er dan niet meer is, maar ik ga zeker een kijkje nemen bij de andere!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goh Deventer... nooit aan gedacht eigenlijk om daar heen te gaan maar nu ik je verhaal lees denk ik dat ik er toch maar eens een kijkje ga nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deventer is een superstad! Wij zijn er voor het eerst gaan samenwonen en hebben er geweldige herinneringen aan....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo zie je maar weer, iedere dag is vol verrassingen. Ben benieuwd naar je interview, komt het in het Robin Magazine?
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van je verhaal en de mooie foto's krijg ik helemaal weer nieuwe inspiratie, dank je wel. Vrolijke blog, complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh leuk, Deventer is niet al te ver weg, ik ben er nog nooit geweest. Bedankt voor de tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog bedankt voor je Hoge ramen tip! Het is per direct mijn favoriete winkel geworden! De volgende keer moet ik er maar heen net na de salarisuitbetaling in plaats van ervoor... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik rijd er wekelijks twee keer doorheen met de trein maar ben er nog nooit uitgestapt. Wel eens geweest, met de boekenmarkt. Maar dan kom je aan winkeltjes bekijken niet toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deventer is een super leuke stad om een dagje te shoppen, als je gaat neem dan ook een kijkje op de Boreel, dit wordt steeds uitgebreider en leuker en je kunt er ook nog is voor weinig geld parkeren. Het ligt op max. 5 min. van de Brink. Hoge Ramen is een van mijn lievelingswinkels. Je hebt er zoveel leuke dingen!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.