My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Meet the Maker: Jip by Jan (plus Give Away!)

Lees alles over Haakspiratie op de nieuwe website van Happy in Red

Haakspiratie, Janneke Assink | interview door Happy in Red


39 opmerkingen

  1. Super leuk dat je twee boeken mag weggeven. :-) Ik kan spijtig genoeg niet meedoen want ik heb geen instagram :-(
    Maar ik wens de rest heel veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit jaar haken geleerd van een hele lieve haakjuf, en dat is voor mij al heel wat.Nooit gedacht dat ik dat leuk zou gaan vinden en hoe.Nu word ik al nerveus als er geen wol in huis is.Wat mijn eerste project uit dit boek gaat worden weet ik al sinds ik de cover zag op haar blog en facebook: de tas.Ik hou wel van mezelf een uitdaging in te storten en dat wordt achter de naaimachine zitten.Ik moet er eigenlijk niet aan denken maar ik wil er helemaal voor gaan.De titel is ook (in)spiratie en het gegeven dat er aan de stichting de vrolijkheid wordt geschonken, ga ik vrolijk achter de naaimachine en wie weet wat voor moois er daarvan gaat uitvloeien.Zo inspireren we mekaar en voor elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke give away maar ik heb helaas ook geen instagram of facebook, ik volg jullie beide wel via blog lovin kan dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me een super leuk boek. En combineren van technieken om iets te maken is altijd een extra uitdaging. De tas lijkt mij super. Gaaf om te maken en goed voor het shoppen. Leuk ook dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Mocht ik niet winnen, dan staat het boek zeker op mijn verlanglijstje voor kerst.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Graag doe ik mee! Van de zomer heb ik leren naaien en ik haak graag, dus dit ziet er uit als perfecte projecten... En inderdaad, anders maar op het verlanglijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, keileuk! Die blauwe tas op voorpagina haken, dat lijkt mij wel wat. Ik ben al langer volger ook op fb, ik heb wel geen instagram.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh de lace square deken, prachtig! Maar waarschijnlijk zie ik nog veel meer moois als ik dit boek opensla..... Ik volg Jip by Jan al een tijdje op insta. Zag zo de vorderingen van dit leuke boek. Het verhaal erachter is zo mooi....... Ik doe graag mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een gaaf give away. Ik zou de mooi tas leren maken. Ik heb zelf net kennis gemaakt met mijn naai machine en het zou super zijn om dit te leren combineren met mijn grote passie Haken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat een leuke give-away. Ik volg jullie beiden al via jullie blogs maar ook via Instagram. Het boek staat al op mijn verlanglijstje, ik haak graag en probeer steeds vaker ook mijn naaimachine uit dus dit is een perfecte gelegenheid om het uit te proberen. Bijvoorbeeld de tas van de cover, deze vind ik geweldig. Maar de lace-square deken staat ook op mijn lijstje, geweldig! Nu maar duimen! Fijne dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke give away!
    Ik volg jullie allebei op Instagram en heb zodoende het proces van het maken van het boek van Janneke al kunnen volgen...Ik zou de lace square deken willen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi om het verhaal achter het boek nog een keer te lezen. Natuurlijk heb ik het proces om tot dit boek te komen gevolgd op Janneke's blog. het boek ziet er mooi uit.
    Een kansje wagen voor dit boek is toch wat lastig. Je vraagt wat ik uit het boek wil haken, maar ik heb het boek nog niet in mijn omgeving in kunnen zien. Het speldenkussenkopje lijkt me apart en leuk om te maken, maar er staat in het boek vast nog iets veel leukers om te haken. Gewoon maar eerst een kansje wagen op dit leuke boek.

    Groetjes, Margaret




    BeantwoordenVerwijderen
  12. O, jeetje, net vergeten. Mijn mailadres: info@bitofcolor.nl. Op IG vol ik jullie al allebei, dus dat is voor elkaar.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Beautiful book! Are English/American terms included?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk zeg! En wat goed dat er een goed doel mee gesteund wordt! Het picknickkleed lijkt me erg leuk om te maken..maar ook de voering van een tas..om die reden haak ik nooit een tas..de voering lijkt me gewoon te moeilijk. Uiteraard volg ik jullie op Instagram (haken met naat).

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een superleuke giveaway!!!! Ik volg jullie beide al een tijdje. Heerlijke blogs en IG momenten. Graag doe ik mee!!! En wat ik zou maken.........dat is een lastige keuze, de tas is leuk evenals de deken en ik heb een zwak voor uiltjes....en ik denk dat er nog veel meer leuke dingen in staan. Die lijst wordt steeds langer.
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het boek ziet er fantastisch uit, ben pas gaan haken omdat ik niet meer zoveel kan werken. Is echt een hele gave bezigheid, was een breier.
    De lace square deken spreekt me heel erg aan.
    au3snails@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke give away, ik doe graag mee! Ik heb de vorderingen van het boek gevolgd op Instagram en had bedacht deze voor mijn verjaardag te gaan vragen :)
    Dat speldenkussenkopje is über-leuk dus daar zou ik mee beginnen, en dan de lace square deken, en dan het kussen, en dan.....

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel toffe give away waar ik echt heel graag aan meedoe. De gehaakte tas is een van mijn favorieten
    Groetjes
    Doortje

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een superleuke give away Esther.

    Ik zou graag mee willen doen en ben heel erg nieuwsgierig naar de schitterende tas op de voorkant. Happy in red volg ik al op facebook, jip by Jans kan ik helaas niet volgen omdat ik geen Instagram heb.
    Mocht dat geen probleem zijn en ik alsnog ook kans maak op deze give away, mijn email is: petra65@live.nl

    Lieve groet, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Happy in Red,

    Stel dat ik het boek zou winnen, zou ik meteen de tas gaan maken, ik ben gek op tassen, en in het boek staat wel een hele leuke.

    groetjes Gerda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Zeven jaar heb ik op naailes gezeten en sinds een jaar of vijf haak ik ook. Dus de combi van deze twee hobby's komt mooi samen in dit boek. Ik heb al heel veel blogs en berichten voorbij zien komen met foto's van projecten uit het boek, maar één van de mooiste vind ik toch wel de Lace Squaredeken. Dat zou ik echt een uitdaging vinden om te haken omdat ik niet zo van de grote projecten ben. Maar deze is het waard. Wat leuk dat je twee (!) boeken weg mag geven. Ik ben benieuwd...
    Groetjes Madhurya (zeeuwsmeisje42@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een prachtige inspirerende foto's, mooie give a way. Haken en breien gaat mij goed af en dus is het boek aan mij wel besteed. Mooie bijkomstigheid is het goede doel. Geweldig!
    Groet El

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Leuk inetrview. En dat boek zou ik wel willen winnen. En een bijdrage aan een goed doel is altijd leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk inspirerend verslag van het nieuwe boek van Janneke Assink. Ik volg haar al een hele tijd op haar blog en instagram...heb haar een heel jaar gevolgd van idee tot aan de uitgifte van haar boek, zo leuk! En stoer!
    Tja wat zou ik dan het liefst willen maken of in ieder geval mee willen beginnen, als ik 1 van de 2 boeken zou winnen? Het project met die grijze gehaakte zoute dropjes, heel mooi!! Lijkt mij super om dit straks op de bank te hebben , smile.
    Groetjes, Corine Reijn van instgram, facebook of van het blog Wien-art ( wienart.paperandfabrics@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Leuk!! Ik zou alles uit het boek willen maken, tenminste van wat ik er al van gezien heb..Zo leuk! Ik doe dus graag mee met de give away. Mijn mail: agnesaltena@gmail.com. En volgen doe ik jullie allebei al een hele tijd....

    Groetjes, Agnes.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuk stukje over dit boek, hij stond al op mijn verlanglijstje. Ik doe graag mee met deze give away. Wat ik eerst zou haken de granny lace deken.
    Grtz,
    Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Super deze giveaway! Ik doe graag mee :) Mij viel het schattige theekopje-speldenkussen meteen op, die zou ik graag maken. Ik volg jullie beiden op IG natuurlijk ;) xx Carmen

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuk boek. Eigenlijk zou ik alles wel
    Willen maken. Maar als beginner is alles zowiezo leuk. Er is wel 1 favoriet hier in huis en dat zijn de uilenkussens. Goede stok achter de deur om veel te oefenen ;-). Normaal laat ik geen mailadres publiekelijk achter, maar hiervoor maak ik een uitzondering: taranutbey@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een leuk boek lijkt me dit! En mooi dat er een goed doel aan verbonden is. Ik vind de tas voorop prachtig, dat lijkt me een mooi project om mee te starten, maar wellicht staat er ook een pop in die aan stichting Vrolijkheid geschonken kan worden? Ik ga het graag bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik vind de tas voorop het boek zo leuk, vooral omdat je op verschillende manieren er mee bezig bent
    En wat ik ervan zie zal dat zeker niet het enige zijn wat ik uit dit boek haal ;-) a.tuuk@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik heb het boek al in de winkel gezien, er staan veel originele dingen in. Erg leuk, echt weer eens iets anders. Ik denk dat ik de wiebertas wel zou willen maken, of een uilenkussen. Of toch de omslagdoek. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Het lijkt me een geweldig boek om te winnen! De tas op de voorkant lijkt me een mooi project om te maken, maar ook de lace-squared deken vind ik erg mooi. Wat me het meeste aanspreekt aan het boek, is haar geweldige kleurgebruik en de schitterende combinaties die ze daarin weet te maken! sophieschmid @ gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dat boek lijkt me geweldig, de deken sprak me onmiddelijk aan maar ik heb dan ook iets met dekens ;-)
    Op Facebook volgde ik je al en nu ook op instagram.
    cazwa1962@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik doe mee! Ik volg jullie:zeker weten! Ik vind de deken en het kussen erg mooi.. ik waag een kansje ;-)maar eigenlijk zou ik wel meer willen maken.. inspiratie genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuk boek lijkt me dat. Mooi, dat een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Ik doe graag mee. Het kussen vind ik erg mooi. En aangezien ik (nog) niet zo goed kan naaien, lijkt me een kussenhoes nog het meest makkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat leuk!!!! En ja, ik doe heel graag mee!
    Kende je nog niet maar door Janneke nu wel. Ga je feed zo eerst ff lekker bekijken!
    Wat me het leukste lijkt? Misschien heel raar maar ik vind het altijd heerlijk om de verhalen van Janneke te lezen. Waarom of hoe ze iets gemaakt heeft. Met welk doel en wat en misschien wel allemaal fout ging. Ze schrijft zoals je bij haar op de bank zit met een kop thee!
    Ik kan daar echt van genieten...
    En dan die projecten... Bijna alles wat ze maakt vind ik leuk! Dus ben bang dat ik heel veel uit haar boek zou willen kopiëren...
    Maar eerst op de bank, bij mezelf.... Met een kop thee en lekker lezen en genieten.

    Groetjes en liefs,
    Kim
    (Kim.knijpert@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ja ik doe graag mee, Het lijkt me een gaaf boek, Janneke volg ik al een hele tijd via blog en insta, de deken en de uiltjes lijken me echt gaaf om te maken, vooral de uiltjes zijn een uitdaging, heb nog niet eerder een dier gemaakt, maar deze zien er zo leuk uit, dat wil ik graag proberen.
    Groetjes Judith (Judith.blaauw@hotmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Tja, ik kan het niet laten om mee te doen, ik heb al veel positieve geluiden gehoord over Haakspiratie! Ik heb op instagram inmiddels zoveel speldenkussentjes in theekopjes langs zien komen dat ik die heel graag zelf zou maken. Dus dat wordt mijn eerste projectje uit dit leuke boek :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.