My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

Fiddling for a while...

Read all about this lace crochet shawl on the new Happy in Red website

WIP, with Alpaca Rythm Scheepjes | Happy in Red

6 opmerkingen

 1. haha, heel herkenbaar. Ik haak grote projecten ook liever met een grote naald. Kwestie van 'grote steken snel thuis' zoals mijn handwerkjuf tegen me zei op de basisschool (maar dat was omdat ik rijgsteken van 10 cm had gemaakt..). Overigens heb ik wel je cable stitch sjawl met haaknaald 3.5 af, als ik foto's heb zal ik 'm showen ;). Ik ben heel benieuwd naar je eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snap ik, fijn garen valt veel soepeler. Maar ik vind het eigenlijk ook fijn om af te wisselen met dunner en dikker garen. De kleurencombi die je koos is heel leuk, benieuwd naar het eindresultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooie bollen! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat, want het ziet er al veelbelovend uit! Ik ben juist met dunne draadjes begonnen, maar neig de laatste tijd naar wat dikkere draden. Heb ook een aantal projecten voor de herft/winter in m'n hoofd met een dikkere draad. Zo grappig om te zien dat dat dus blijkbaar is fases gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleuren samen vind ik echt supermooi! Petje af voor je doorzettingsvermogen. Het eindresultaat laat misschien wat lang op zich wachten, maar wat ziet het er nu al gaaf uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toen ik startte met haken was dat met middeldik garen. Ik vond dat het fijnste om mee te werken, maar nu hou ik echt van die fijne garen. Dikke garen vind ik echt niet fijn werken. Ik heb sinds kort ook een sjaal van 190 cm op 60 cm gehaakt op naald 2,5. Het ging ook niet altijd vooruit, maar het resultaat is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.