My Shop

My Shop
My Shop

Sewing Patterns

Sewing Patterns
Sewing Patterns

Crochet Patterns

Crochet Patterns
Crochet Patterns

And the winner is...

Maar liefst 58 reacties kwamen er binnen op de Give Away, wat super zeg! Daar waren zowel Angela als ik behoorlijk van onder de indruk. Het was erg leuk om over al jullie vakantieplannen te lezen. Die van mij mogen er ook zijn: ik ga met mijn lief door Marokko trekken en heb er héél veel zin in. Ook heb ik nog een werktrip voor de boeg.

Ambela Tas

Ambela kussen

Jullie bekeken echt massaal Angela's winkel Ambela, echt superleuk. Ik moet zeggen dat het dan ook echt een snoepwinkel is. Zelf ben ik dus helemaal verliefd op de 'After the rain' shopper, daar kun je echt wel mee gezien worden op citytrip dacht ik zo. 

En helemaal leuk: Angela biedt 10% korting aan in haar winkel met de code HAPPY. Kijk, dan komen die leuke paspoorthoes, autopapierenmapjes en mooie shoppers natuurlijk een stuk dichterbij.

Ambela autopapierenhoesje

Want ja... er is dus maar één winnaar en dat is... Angelique, van Schaapjes en Mandarijntjes. Angelique, mail je je adresgegevens zo snel mogelijk naar mij? Dan zorg ik dat Angela zo snel mogelijk je mooie prijzen opstuurt!!

10 opmerkingen

 1. Good Evening Esther, Angelique will be thrilled to pieces to receive this gift. Congratulations to her.
  Best Wishes
  Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd Angelique! En bij deze wil ik alle dames bedanken voor de leuke reacties die we gekregen hebben. En natuurlijk Esther bedankt. Fijne vakantie! groet Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh zo blij. .. !!!! Thanks allemaal en natuurlijk vooral Ambela en Esther! Lieve vrolijke pre-Pinkpop groetjes...want tja...dat staat op t programma dit weekend...kom juist thuis van een pre-Pinkpop-party...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Angelique gefeliciteerd met je mooi prijs en dames bedankt voor het organiseren!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog! Laat gerust een comment achter.
Lees ook de Privacy Voorwaarden.

Thank you for visiting my blog! Don't be shy and leave a comment.
Read my Privacy Policy.